Moors Autoschade – Sinds 1958 uw betrouwbare partner!

Moors Autoschade

 

Tijdens deze crisis bieden wij u haal- en brengservice voor uw auto. Wij halen hem op, indien nodig leveren wij een leenauto, en brengen uw auto blinkend weer terug. Bel ons 043 606 09 09

 

Welkom bij Moors Autoschade

U heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen.
Wij hopen natuurlijk dat het “alleen maar” blikschade is, dat is te repareren en laat ons daar nu in uitblinken.

Maar hoe verder? Wat moet er geregeld worden?
Het makkelijkste voor u, breng of laat de auto naar Moors Autoschade brengen en wij zullen dan samen met u, onder het genot van een kopje koffie, het traject in werking laten treden. U neemt uw rijbewijs, deel 1, deel 2 of de nieuwe kenteken-card en de groene kaart mee. Wordt de auto door een bergingsbedrijf gebracht dan heeft deze de groene kaart al.

Op deze site vindt u antwoord op  vele andere vragen over autoschade. Wilt u ons nu bellen, het telefoonnummer staat in de rechterkolom.

 …….we staan u graag te woord….

Loading images...

Heeft u geen schadeformulier meer download dan het Europees-schadeformulier hier bij Moors Autoschade.
Als u in bezit bent van een smartphone dan kunt u een app installeren zodat u mobiel de schade  kunt registreren. Op mobielschademelden.nl kunt u meer lezen over deze app. De app is beschikbaar voor iPhone en Android telefoons, u kunt hem downloaden in de apple store of de android store en is geheel gratis te gebruiken. Als de tegenpartij dan ook in bezit is van een mobiele telefoon kunt u beide het “formulier” ondertekenen en opsturen naar de verzekeringsmaatschappij. Er zijn meerdere apps in omloop van diverse andere verzekeringsmaatschappijen, u vindt deze ook in de appstores.

Moors Autoschade melden Moors Autoschade melden

Wij zijn ook actief op facebook, kom eens kijken en like ons. klik hier!

 

Reacties zijn gesloten.