Gebruikte Technieken bij autoherstel

Techniek

spacer
Met het onderstaande filmpje geven wij u een impressie van de techniek die gebruikt wordt bij het herstellen van autoschade.

Algemene video van gebruikte techniek:

De film laat een klein deel zien van de expertise die wij in huis hebben, sinds 1958 maken we steeds gebruik van de nieuwste technieken.

Ook Moors Autoschade zet zich in voor het milieu, vooral het duurzaam repareren van autoschades heeft onze voorkeur.
 U moet weten om een auto rijdende te houden tijdens zijn levensduur worden er per auto 8x zoveel onderdelen geproduceerd en dan bedoelen we elk onderdeel dat er tijdens fabriceren gemonteerd zijn.
Wij als Moors Autoschade zijn toegetreden tot deze stichting daar wij de voorkeur geven aan herbruikbare onderdelen. Vandaag de dag worden er in onze werkplaats allerhande gebruikte onderdelen verwerkt tot een schitterend eindresultaat. Daarbij komt dat een gebruikt onderdeel (Groen onderdeel) exact op u auto past omdat het uit hetzelfde “productiecyclus” van uw auto is. U zult geen verschil zien met originele nieuwe onderdelen, u merkt het alleen in uw portemonnee. Gebruikte onderdelen moet u niet zien als een doorgeroeste motorkap maar als een onderdeel dat alleen maar een andere kleur heeft. Ieder gebruikt onderdeel wordt gegarandeerd door ons en de leverancier van dat onderdeel. Voordat het onderdeel gemonteerd wordt is het door ons ook grondig gecontroleerd.

Imitatie onderdelen kunnen soms niet tot een perfect resultaat leiden. Denk hierbij aan grotere openingen tussen panelen, overeenkomen schroefgaten niet juist. Het gebruikte plaatmateriaal is goed, alleen word de plaat in meestal afgeschreven fabrieksmallen geperst waardoor kleine verschillen ontstaan.

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.