Sinds 1958 uw betrouwbare partner bij autoschade!
MoorsAutoschade

4 jaar Garantie op uitgevoerde werkzaamheden

Kwaliteit op het geleverde werk vinden wij van groot belang. Niet alleen het schadeherstelwerk, maar ook de afspraken eromheen die wij met u en de overige partijen maken. Ook de garantie na de reparatie is bij ons goed en professioneel geregeld.

Vanaf het moment dat u uw schade bij ons meldt, via de telefoon of aan de receptie, is de kwaliteit gewaarborgd. Bent u ondanks dit alles toch niet tevreden over iets of ons, dan horen wij dat graag van u. Op deze manier kunnen wij de dienstverlening, zoals u dat van ons gewend bent, voortzetten en daar waar het nodig blijkt te zijn, te verbeteren.

Na reparatie ontvangt u het FOCWA 4 jaar garantiebewijs, ook als de fabrieksgarantie op de carrosserie (gerekend vanaf de datum van het schadeherstel) nog geldig is, wordt die garantietermijn -mocht men die verliezen of dreigen te verliezen- voor de herstelde delen integraal voortgezet.

Focwa 4 jaar garantie

MOORS Autoschade beschikt over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Wij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen – af fabriek.

Vakkundige reparaties bepalen direct de veiligheid van berijders en medeweggebruikers. Daarom werken bij FOCWA aangesloten bedrijven volgens vastgestelde procedures en checklists. Herstel wordt volgens geldende fabrieksspecificaties uitgevoerd en bij vervanging wordt in beginsel gebruik gemaakt van originele onderdelen. Juist door het vakmanschap van bij FOCWA aangesloten bedrijven kan uitgebreide garantie op werkzaamheden worden verstrekt en worden fabrieksgarantietermijnen op herstelde delen overgenomen. MoorsAutoschade  geeft op alle herstellingen garantie ook al vallen die niet onder de FOCWA norm, omdat wij altijd repareren volgens de kwaliteitseisen, zodat u weer met een gerust hart kilometers kunt maken in uw voertuig.
Ook geven wij u de garantie van een gratis vervangend voertuig tijdens de reparatie. Dat is de service van MoorsAutoschade.

Heeft u in het afgelopen jaar een schade bij ons laten repareren? U mag dan onze evaluatie invullen. Bij voorbaat dank.