Sinds 1958 uw betrouwbare partner bij autoschade!
MoorsAutoschade

U heeft Autoschade

Ongeluk met letsel altijd 112 bellen

 

Wat te doen bij autoschade

Schade (autoschade) waarbij een of meerdere tegenpartij(en) betrokken is/zijn altijd het >> Europees-schadeformulier << invullen (ook altijd aantal kruisjes aangeven). Altijd proberen zoveel mogelijk foto’s te maken en het schadeformulier door beide partijen ondertekenen. Bij problemen met tegenpartij of bij grotere schade is het raadzaam om de politie in te schakelen. Doe geen toezeggingen aan de tegenpartij en verwijs voor alle vragen direct naar uw maatschappij. Noteer de naam en telefoonnummer van eventuele getuigen, die kunnen later van pas komen.

De achterkant van het formulier kunt u thuis op uw gemak in vullen. Als er schade is ontstaan waarbij geen tegenpartij betrokken is en deze gedekt wordt door de verzekering, dan kunt u thuis of samen met Moors Autoschade het schadeformulier invullen.

Als de auto nog veilig te besturen is kunt u contact opnemen met Moors Autoschade. Indien mogelijk kunt u wellicht even langskomen met de groene kaart en kentekenbewijs deel I en II.  De schade wordt gemeld bij verzekeringsmaatschappij of assurantie tussenpersoon. Bent u akkoord dan wordt vervolgens de auto ingepland, vervangend vervoer geregeld en eventuele onderdelen besteld.

Indien de auto niet meer veilig te besturen is, laat dan de politie een bergingsbedrijf inschakelen en geef deze opdracht de auto bij Moors autoschade af te leveren. U kunt ook bellen met uw maatschappij, die dan moet zorgen voor een berger. Eventueel kan Moors Autoschade de auto ophalen. Er wordt direct voor vervangend vervoer gezorgd. We gaan er van uit dat uw auto bij ons gerepareerd wordt.



Vervangend vervoer is voor u altijd gratis, met uitzondering van de gebruikte brandstof. Er is geen kilometer beperking voor het vervangend vervoer.

Sinds kort is het ook mogelijk om schade direct te melden aan de verzekeringsmaatschappij via een app. Deze app is voor de i-phone en Android toestellen beschikbaar. Beide partijen moeten wel in bezit zijn van een mobiele telefoon. Ga naar uw app centrum en installeer mobiel schade melden. U kunt ook hier klikken en de aanwijzingen volgen.

 

F1 auto op de ambulance

BLIJF TEN ALLE TIJDEN RUSTIG

DE SCHADE IS AL ERG GENOEG VOOR BEIDE PARTIJEN