Sinds 1958 uw betrouwbare partner bij autoschade!
MoorsAutoschade

Autoschade Herstel Groep

Goede service kan áltijd beter

 

Waarom Autoschade Herstel?

Nederland telt veel autoschadeherstelbedrijven. Waarom zou je voor ons kiezen? In de eerste plaats omdat we geen concessies doen aan kwaliteit. Op het oog zijn schades snel hersteld, maar de dag dat je een auto weer verkoopt, dan komen ze weer naar de oppervlakte bij de waardebepaling. Goed schadeherstel betekent zo goed als nieuw.

Goed schadeherstel blijft een uitdaging

De auto-industrie telt tegen de 70 automerken die stuk voor stuk innoveren. Technieken en materialen veranderen regelmatig en daarmee het schade- herstelproces ook. Om de ontwikkelingen bij te blijven, worden onze herstellers doorlopend opgeleid en onze werkplaatsen ieder jaar gecertificeerd.

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Voor ons draait het bij autoschadeherstel om meer dan optimaal herstel, ook de service eromheen mag nooit zijn glans verliezen. Continu ontstaan mogelijkheden om deze te optimaliseren. Daarom zeggen wij vol overtuiging: “Goede service kan áltijd beter”. Heb je feedback voor ons? Help ons verbeteren en laat het weten.

Schade melden

Meld eenvoudig en snel je schade online.

Naar het formulier

Ons bewijs van expertise

Het is makkelijk om te zeggen dat je kwaliteit levert. Het is moeilijk om te bewijzen. Daar hebben we certificaten voor.