Sinds 1958 uw betrouwbare partner bij autoschade!
MoorsAutoschade

Reparatie Alternatief

Alternatief

Alternatief als de schade niet gedekt wordt door de verzekering?

Alternatief repareren

Wat betreft het herstellen van schade, indien niet gedekt door verzekering of bij economisch “total loss”  zijn er meerdere mogelijkheden. Deze worden per situatie bekeken en waarbij de klant zelf een keuze kan maken in overleg met Moors autoschade.

Er bestaan diverse alternatieve reparatiemogelijkheden:

  1. Nieuw origineel per merk of als alternatief
  2. Nieuw imitatie of imitatie M-quality(Matching-Quality, exact gelijke onderdelen van de fabrikant van het desbetreffende merk) of als alternatief
  3. Tweedehands onderdelen; z.g. “Groene onderdelen” of als alternatief
  4. Uitdeuken zonder spuiten*
  5. I.p.v. vernieuwen: herstellen van een bepaald onderdeel
  6. Reparatie van kunststof ; b.v. bumpers, koplampen etc
  7. Gedeeltelijk spuiten van een deel (spotrepair)

*Uitdeuken zonder spuiten is een goede en goedkope manier om kleine deukjes in de koets te laten wegwerken. Enige voorwaarden zijn dat de lak nog heel is en dat de deuk niet al te groot is. ANWB tip, doe dit niet zelf !!

Heeft u schade(welke autoschade dan ook) aarzel dan niet om ons te benaderen om te bepalen of er een alternatieve(lees meestal goedkopere) oplossing is voor het herstellen van uw auto.
Zelfs bij “total loss(economisch)” zijn er verschillende alternatieve mogelijkheden om de auto te herstellen, informeer of loop eens vrijblijvend bij ons binnen en vraag naar de mogelijkheden. https://player.vimeo.com/video/156261559?color=82de1f&title=0&byline=0&portrait=0

Duurzaam Repareren from wijzijnwolf on Vimeo.