Sinds 1958 uw betrouwbare partner bij autoschade!
MoorsAutoschade

Route naar MoorsAutoschade

Nieuwe route door nieuwe afrit vanuit Heerlen:

Sinds 2012 kunt u een nieuwe route kiezen, op de A79 vanuit Heerlen is er nu ook een afrit ‘Valkenburg’. Na de afrit ‘Hulsberg’ ziet u na 1200 meter de nieuwe afrit ‘Valkenburg’ verschijnen. Als u deze afrit neemt kunt u meteen links bedrijventerrein de Valkenberg oprijden! U hoeft nu dus niet meer de drukke weg naar het centrum te volgen. Met deze nieuwe route bent u voortaan een stuk sneller en vooral makkelijker bij ons. Let wel op aan het einde van de afrit is een zeer scherpe bocht naar links. U houdt nu links aan en slaat ook links af, aan uw rechterzijde loopt het spoor van de Nederlandse Spoorwegen, volgt u deze straat  en  u slaat de tweede straat links af. Moors Autoschade ligt aan de rechterkant van deze straat. U ziet een groot display met onze naam erop. U kunt bij ons op het terrein gratis parkeren en er staat altijd een lekker kopje koffie klaar. http://maps.google.nl/maps?q=de+valkenberg+2&oe=utf-8&client=firefox-a&ie=UTF8&hl=nl&hq=&hnear=De+Valkenberg+2,+6301+Valkenburg,+Limburg&ll=50.873101,5.822023&spn=0.007732,0.022724&z=14&output=embed

Een snellere route dankzij nieuwe afslag
Door nieuwe afslag sneller bij MoorsAutoschade

Vanuit richting Maastricht volgt u de A79 tot de afslag ‘Valkenburg’ onderaan de afslag gaat u naar rechts, de rotonde die gaat u driekwart rond, en u gaat nu rechtdoor, volg niet de weg die naar links afbuigt, zo komt u weer op de snelweg naar Heerlen uit, aan uw rechterzijde loopt het spoor van de Nederlandse Spoorwegen, volgt u deze straat  en  u slaat de tweede straat links af. Moors Aautoschade ligt aan de rechterkant van deze straat. U ziet een groot display met onze naam erop. U kunt bij ons op het terrein gratis parkeren en er staat altijd een lekker kopje koffie klaar.

Openbaar Vervoer

Ondanks dat de meeste klanten met de auto komen en of een gratis leenauto ter beschikking hebben, willen wij toch even aangeven hoe u ons kunt per openbaar vervoer kunt bereiken. Het beste komt u met de trein, u stapt dan uit op station Valkenburg. Op www.9292.nl kunt u een uitgebreide route ingeven. Als u op het station bent aangekomen neem dan contact met ons op, wij zullen u dan komen ophalen aan de voorkant van het stationsgebouw. U herkent onze auto aan het logo. Deze service verlenen wij alleen als u een auto ter reparatie heeft aangeboden. En ook nu staat er een kopje koffie klaar.